Klassisk menu

Gilleleje Strand cocktail 

Steak af ribeye med broccolini og salat.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

Gilleleje Strands klassiske æblekage

To retter Kr. 399,- • Tre retter Kr. 459,-

April Menu

Crouquettes, okse, parmesan, ramsløgsmayo og urtesalat

Perlehøne, perlebyg, østershatte, rosenkål, dagens kartoffel og estragon blanquette

Havtornfromage, flødeskum og chokolade knas

To retter Kr. 279,-  •  Tre retter Kr. 329,-

Serveres søndag – torsdag

AFTEN MENUKORT

Restaurant Gilleleje Strand   •  Bordbestilling på 48 30 05 12

Køkkenets åbningstid: Fredag – lørdag kl. 17.00-21.00  /   Søndag – torsdag kl. 17.00-20.00

  Forretter

Gilleleje Strand cocktail                                                                             Kr. 139,-

Håndpillede rejer, pankostegt tigerreje og ørredrogn.
Anrettet på sprøde salater med citron, friske urter og skalddyrsdressing

Stegte kammuslinger                                                                                   Kr. 125,-

Stegte kammuslinger, blomkålspure, ristet blomkål, hasselnødder og brunet smør

 

Hvide asparges                                                                                                 Kr. 135,-

Hvide asparges, rejer, Bottarga og sauce Mousseline

 

Carpaccio                                                                                                             Kr. 115,-

Carpaccio, parmesan, trøffelmayo, spæde salater og olivenolie

 

Tatar                                                                                                                       Kr. 125,-

Tatar, syltede bøgehatte, sprødt kyllingeskind, estragonmayo og rød mizuna

 

Cæsarsalat                                                                                                            Kr. 65,-

Cæsarsalat med hjertesalat, croutons, parmesan og dressing

Med kylling                                                                                                      +  Kr. 75,-


Alle forretter serveres med friskbagt brød og rørt smør 

Hovedretter

Steak med Bearnaise                                                                                       Kr. 299,-

Ribeye steak med stegte svampe og forårsløg.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

 

Stegt ørred                                                                                                           Kr. 245,-

Stegt ørred, grønne asparges, saltmandler, fennikel/æblesalat, dagens kartoffel og Beurre Blanc

 

Farseret vagtel                                                                                                    Kr. 265,-

Farseret vagtel, gulerodspure, rabarber, foie gras, briochecrumble, dagens kartoffel og Trøffel Sauce

Kalvemørbrad                                                                                                    Kr. 275,

Kalvemørbrad, ramsløgspure, dampede grøntsager dagens kartoffel og Chimichurri

                                                                    

Risotto (Vegansk)                                                                                              Kr. 189,-

Risotto, miso, grønne asparges, spinat, østershatte og pinjekerner

 

Tilkøb: Friskrevet trøffel                                                                                Kr. 75,-

 

Månedens hovedret                                                                                          Kr. 199,-
Søndag – torsdag

 

 

Desserter

Gammeldags Æblekage                                                                                   Kr. 119,-

Hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé

 

Panna Cotta                                                                                                          Kr. 85,-

Panna Cotta, rabarber og saltkaramelis

 

Citrontærte                                                                                                           Kr. 115,-

Citrontærte, italiensk marengs og pistacieis

 

Pandekager                                                                                                           Kr. 85,-

Pandekager, vaniljeis, solbærsyltetøj og chokoladesauce

 

Ostebræt                                                                                                                Kr. 159,-

3 nøje udvalgte oste fra Arla Unika.

Serveret med hjemmelavet kompot og knækbrød

 

Isdessert – Pr. kugle                                                                                        Kr. 29,-

Isdessert med vaniljeis, chokoladeis, saltkaramel og/eller solbærsorbet

Chokoladesauce                                                                                                 Kr. 25,-

 

3 stk. fyldt chokolade                                                                                      Kr. 45,-

 

                            Spørg personalet angående allergener

Aften Menukort restaurant

Bordbestilling på 48 30 05 12

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

CVR.nr. 38099922

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk